sulla sua esperienza

Versione Completa   Stampa   Cerca   Utenti   Iscriviti     Condividi : FacebookTwitter
Banning
00giovedì 29 ottobre 2020 06:56
Hier bij Savvy Bridal zijn we van mening dat elke winkelervaring voor trouwjurken persoonlijk en uniek moet zijn afgestemd op de behoeften van elke bruid. Onze boetiek wordt door bruiden beoordeeld als de beste bruidsboetiek in Kansas City. Lees hier meer over wie wedding dresses je mee moet nemen als je trouwjurken gaat kopen.

#SavvyBride Shelby dacht dat ze een volledig kanten jurk wilde. Ze had tijdens een eerdere winkelervaring een volledig kanten jurk gevonden, maar er was iets dat haar gewoon niet goed voelde. Toen Shelby naar Savvy kwam en onze bruidsadviseurs haar in een Filipina plaatsten ... wist ze dat ze haar droomjurk had gevonden! Deze prachtige bruidsjurk had de kanten details waar ze van hield, maar met een extra verfijning en elegantie.

Het is geen geheim dat in een wereld die wordt gerund door online winkelen, dit is overgelopen naar de bruiloftsindustrie. We horen steeds meer bruiden online naar hun jurken zoeken vanwege de snelle en toegankelijke aard van online winkelen. Begrijp ons niet verkeerd, we zijn dol op online winkelen als het gaat om items zoals schoenen, kleding en leuke, alledaagse accessoires. Als het echter om zoiets speciaals gaat als uw bruidsjurk, vragen we u even de tijd www.dreamydress.es te nemen om uw opties te overwegen. Overweeg uzelf te trakteren op een bijzondere ervaring, dit IS tenslotte uw trouwdag!

Hier is een voorbeeld van wat er kan gebeuren als u online winkelt voor zoiets speciaals als uw bruidsjurk:

We snappen het, de jurk is niet alles, maar het is een belangrijk ding dat niet over het hoofd mag worden gezien. Verwen uzelf door een jurk te kiezen waar u echt van houdt! Als u aan de slag gaat met het plannen van een bruiloft, raden we u altijd aan eerst de datum, locatie en jurk te hebben. Je locatie en jurk moeten elkaar weerspiegelen, correleren en de toon zetten voor de rest van je bruiloft. Het decor, de bloemstukken en de bruidsfeestkleding worden allemaal bepaald op basis van je trouwlook.

Veel mensen zeggen dat de fotograaf het allerbelangrijkste onderdeel van je bruiloft is om geld aan uit te geven, en daar zijn we het mee eens! Het hebben van een geweldige fotograaf is erg belangrijk om de speciale momenten van de dag echt vast te leggen. Als de dag voorbij is, heb je alleen nog maar de Abendkleider München herinneringen, de foto's en de manlief (natuurlijk!). Als je echter een jurk hebt waar je "genoegen neemt", kijk je terug naar de prachtige foto's en HOUD je nog steeds niet van wat je ziet. Een goede jurk en fotograaf gaan en in de hand. Wat kunt u onze voorgestelde trouwfotografen voor Noordoost-Ohio horen?

Hier bij Savvy Festkl?nningar G?teborg Bridal zijn we van mening dat elke winkelervaring voor trouwjurken persoonlijk en uniek moet zijn afgestemd op de behoeften van elke bruid. Onze boetiek wordt door bruiden beoordeeld als de beste bruidsboetiek in Kansas City. Lees hier meer over wie je mee moet nemen als je trouwjurken gaat kopen.

Dit is wat #SavvyBride Rebecka te zeggen had over haar winkelervaring met trouwjurken: "Ik wist niet wat ik zocht, dus ging ik met alleen mijn MOH naar een andere bruidswinkel om erachter te komen welke stijl ik leuk vond. Ik dacht echt dat ik een zeemeermin / trompetstijl met mouwen wilde. Toen ik er eenmaal een paar had geprobeerd, wist ik dat ik dol was op de omhulselstijl. Ik maakte mijn afspraak met Savvy en kon niet wachten om die te vinden.

De dag voor mijn afspraak plaatsten ze een foto van een nieuwe jurk die net is aangekomen en ik wist dat het die was. Ik stuurde een foto naar Ballkleider Kurz mijn MOH en zij was het daarmee eens! Toen iedereen kwam om me te helpen bij het kiezen van mijn jurk, heb ik voor de zekerheid een paar andere stijlen geprobeerd ... "

Een boetiekervaring is compleet anders dan online winkelen. Hoewel u online kunt winkelen vanuit de privacy van uw huis, kunt u toch een intieme en bijzondere ervaring hebben in een boetiekomgeving. Tijdens je privé-afspraak heb je je eigen kamer speciaal voor jou en je meiden met een aparte paskamer binnenin. Onze boetiek in vintage en Victoriaanse stijl cre?ert een comfortabele en intieme omgeving die aanvoelt als thuis wanneer u door onze deuren stapt.
Questa è la versione 'lo-fi' del Forum Per visualizzare la versione completa clicca qui
Tutti gli orari sono GMT+01:00. Adesso sono le 12:34.
Copyright © 2000-2024 FFZ srl - www.freeforumzone.com