Opel Meriva Forum
Nuova Discussione
Rispondi
 
Pagina precedente | 1 | Pagina successiva

possono essere utilizzati

Ultimo Aggiornamento: 27/10/2020 07:38
Autore
Stampa | Notifica email    
27/10/2020 07:38
 
Email
 
Scheda Utente
 
Quota
OFFLINE
Post: 100
Utente Registrato
Utente Junior
Er is de afgelopen week iets monumentaals gebeurd. Nee, we hebben het niet over Thanksgiving, of Black Friday, of de Patriots die hun ongeslagen record verliezen (bah) ... Mary Kate Olsen is getrouwd! Ja, de ene helft van "Michelle Tanner" is nu een vrouw. Als je je daardoor niet oud voelt, weet ik niet wat het zal doen! Ik zal eerlijk zijn, de Olsen-tweeling is voor mij persoonlijk nooit mode-iconen geweest, wedding dresses dus hoewel ik niet bezig was om een ??kijkje te nemen in haar jurk, had ik wel de behoefte om zoveel mogelijk over haar huwelijk te weten te komen. Mary Kate is de perfecte mix van excentriek, cool en modern, dus ik wist gewoon dat ze iets unieks zou doen. Wat ik las over haar huwelijk dat het meest opviel? Blijkbaar zijn zij en haar nieuwe echtgenoot versierd met sigaretten. We maken geen grapje; sigaretten in plaats van centerpieces. Hoewel ik nog geen fotografisch bewijs heb gezien, weet ik zeker dat we het niet hebben over slappe, droevige pakjes die rondhangen, maar meer als Waterford-kristal gevuld met dunne sigaretten en misschien zelfs die lange, vintage houders. Hoe chic ze het ook hebben gemaakt, dit idee deed me toch even stilstaan. Wat denk je? Hoe dan ook, het zette me aan het denken over manieren om een ??bruiloft Bruidsmeisjes Jurken te versieren naast de klassieke bloemen (waar we niet op kloppen, we houden van ze). Hier zijn enkele fantastische idee?n die we hebben gevonden:

Antiek - Voor een unieke vintage look kunt u gemengd antiek in het midden van uw tafels overwegen. Denk aan kristallen zout- en peperstrooiers, niet-passend porselein, zelfs een klok. Alles is mogelijk! Let op: dit kost wat tijd en / of geld, maar kan ook gezien worden als een investering. Natuurlijk kun je een decorateur inhuren om stukken voor je te verzamelen, maar als je de tijd neemt om zelf antiek te gaan jagen en na verloop van tijd items te verzamelen, krijg je de schoonheden na de grote dag! Beter nog, praat met uw familieleden over het schenken van een deel van hun stukken aan het goede doel. Ze zullen zeker worden aangeraakt en het geeft uw interieur een persoonlijk (en kosteneffectief) tintje!

Zelfs als het duurder wordt om een ??bruiloftsdecor te huren, kan huren tijd besparen. Als je een bruiloftsdecor koopt, moet je deze items kopen, voorbereiden, opslaan, vervoeren, opstellen en van de locatie verwijderen. U moet deze items na het evenement afhandelen.

Als u een aangepaste look probeert te krijgen, is dit misschien niet mogelijk met een gehuurd huwelijksdecor. Bepaal aan welke items u kunt komen met verhuurversies. Koop meer gespecialiseerde bruiloftsdecoraties om uw gewenste look of bruiloftsthema te voltooien. Het is het meest logisch om te kopen als je maar een paar items voor een bruiloftsdecor nodig hebt.

Koop bruiloftsdecoraties die je nodig hebt in kleine aantallen, zodat je ze later als aandenken kunt gebruiken. Overweeg dit als u de items mogelijk kunt gebruiken nadat de bruiloft is afgelopen. U kunt lijsten kopen voor tafelnummers of foto's die u later in uw huis kunt gebruiken.

Tegenwoordig zijn ombre-patronen erg populair en het betekent dat er veel varianten zijn van prachtige stoffen die ermee worden gekenmerkt. Deze wit met gele trouwjurk is slechts één voorbeeld uit honderden varianten van prachtige trouwjurken met ombre effect. Bovendien is het niet verplicht om een ??stof met ombre te kopen. Het is ook mogelijk om een ??dergelijk effect te cre?ren door de juiste combinatie van stoffen van twee of meer kleuren. Een geheim: als je wilt spelen met de plaatsing van de stof en de draperie?n, is het mogelijk om unieke trouwjurken in grote maten te maken, waardoor je er slanker uitziet.

Nu moet u de mogelijkheid bespreken om de trouwjurk van uw dromen te naaien. Wend u tot een professional die goed weet hoe u bruidsjurken moet maken. Zo'n consult wordt aanbevolen, zelfs als u zelf een bruidsjurk naait.

Het is mogelijk dat het te ingewikkeld blijkt om thuis te worden genaaid en daarom moet u dit werk aan een naaister of huwelijksontwerper toevertrouwen. Natuurlijk kost het werk van een huwelijksontwerper meer, maar hij of zij naait niet alleen de jurk, maar adviseert je ook hoe je hem ideaal kunt maken.

Het is duidelijk een van de belangrijkste stappen. Als je de jurk zelf naait, kies je alle stoffen en bevindingen. Zorg er dus voor dat u stoffen van goede kwaliteit kiest. Het is beter om meer te betalen en kwalitatieve stoffen aan te schaffen dan geld te besparen en later spijt te hebben van deze beslissing. De meest voorkomende stoffen voor bruidsjurken zijn satijn, chiffon, organza, tule en zijde.

Als je een kanten jurk wilt, heb je een ruime keuze aan kant in alle mogelijke patronen. De Franse kant komt het meest voor, maar kies degene die je echt leuk vindt. Het kant kan al een decor Vestidos de Novia Encaje bevatten zoals kralen of pailletten. Ook kunnen kralen, pailletten en kristallen afzonderlijk worden gekocht en worden gebruikt voor het decoreren van elke trouwjurk en voor sommige bruiloftaccessoires.

Als u een op maat gemaakte trouwjurk bestelt bij een huwelijksontwerper of bij een bruidssalon, worden de benodigdheden in de regel niet door u gekocht. Je kiest gewoon wat je leuk vindt uit de samples in de salon en dat is alles.
Amministra Discussione: | Chiudi | Sposta | Cancella | Modifica | Notifica email Pagina precedente | 1 | Pagina successiva
Nuova Discussione
Rispondi

Feed | Forum | Bacheca | Album | Utenti | Cerca | Login | Registrati | Amministra
Crea forum gratis, gestisci la tua comunità! Iscriviti a FreeForumZone
FreeForumZone [v.6.1] - Leggendo la pagina si accettano regolamento e privacy
Tutti gli orari sono GMT+01:00. Adesso sono le 10:58. Versione: Stampabile | Mobile
Copyright © 2000-2024 FFZ srl - www.freeforumzone.com